Binnenkort is het weer zover, dan mag u zorgverzekeringen vergelijken en ook dat is een kostenpost waarmee we u willen helpen besparen. Bij Pensioenvergelijken vinden we het belangrijk dat uw vaste lasten betaalbaar blijven en dat u meer overhoudt om van te leven. Dure verzekeringen en diensten evalueren helpt daarbij. Vanaf 12 november kunt u daarom via onze website de beste zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Wij zorgen ervoor dat u het beste overzicht met riante dekking en scherpe prijzen krijgt. Helaas mogen we u hier wettelijk gezien geen extra kortingen op geven, wij geven u immers al de allerbeste prijs. Daarom doneren we per overstapper € 10,00 aan het goede doel WarChild

Zorgpolis vergelijken voor WarChild

Waarom deze actie?

Gelukkig maken wij in Nederland geen oorlogen en andere grote misstanden mee, maar vele andere mensen en kinderen wel. Om hen in een hard onder de riem te steken, voor zover het kan. Is het belangrijke werk van WarChild van levensbelang. Om dit werk goed te kunnen uitvoeren hebben ze geld, middelen en steun nodig.

Wilt u zelf doneren dan kan dat hier. Uw bijdrage kan een verschil maken en een kind weer toekomst bieden. Deelname is niet verplicht en zelfs als niemand meedoet met deze actie, zullen wij doneren aan dit goede doel. Helpt u mee? Hier kunt u een vergelijking van zorgpolissen maken. 

Hoe kan ik meedoen?

Naar verwachting zullen alle zorgverzekeraars vanaf begin november hun premies en pakketten bekend maken, vanaf dat moment kunt u tot aan 31 december een nieuwe zorgverzekering kiezen. U kunt zelfs bij dezelfde verzekeraar blijven, maar via een collectief goedkoper uit zijn. Ook dan bespaart u en steunt u deze actie. Wanneer u via onze vergelijker overstapt, wordt dit eenmalig geregistreerd, zodat wij weten hoeveel we mogen overmaken aan WarChild. Indien u niet gebruik wilt maken van deze actie, mag u ook alleen de vergelijker raadplegen en rechtstreeks bij de verzekeraar uw polis sluiten. Wij verplichten u uiteraard tot niets.